Nieuwe DOE-dag in het teken van “groen”

Op donderdag 30 november vindt alweer de derde DOE-dag plaats. Deze keer is het thema Groei in een groene baan. Iedereen uit Zuidwest die interesse heeft in een baan in het groenonderhoud kan langskomen op de Meppelweg 339, van 10:30 tot 13:30 uur.

De DOE-dagen worden georganiseerd door Coalitie wonen, onderwijs en werk van de gemeente Den Haag, in samenwerking met Staedion, Hof wonen, Haag Wonen, leveranciers van de corporaties, het ROC Mondriaan en andere partners van het Nationaal Programma Zuidwest. 

Aanmelden kan hier.

Waarom groen?

Zowel in Den Haag Zuidwest als breder in de stad Den Haag zijn ambitieuze plannen om te vergroenen. Om de verhitting tegen te gaan, water vast te houden en meer om de gevolgen van de klimaatverandering op te vangen en ook gewoon omdat het fijner en gezonder wonen is in een groene wijk. 

Poster DOE-dag groen, 30 november
Wij maken gebruik van cookies